Hazaengedték a kórházból Gálvölgyi Jánost

2023. május 24. – 11:34

Másolás

Vágólapra másolva

Rendszeres kapcsolatot tart a Gálvölgyi családdal Hernádi Judit színésznő, aki nemrég hívást kapott a két hete kórháza került Gálvölgyi Jánostól, melyben a színész arról tájékoztatta, hogy már otthon van – tudta meg Hernádi Judittól az RTL Híradó. A színésznő azt mondta, hogy a 74 éves színművész a hangja alapján jól volt, és érezhetően fel volt dobva.

Gálvölgyi Jánost két hete szerdán vitték kórházba a lányai, azután, hogy nehézlégzéses panaszai ellenére a mentők negyven percen belül sem értek ki hozzá. Az ügyben vizsgálat is indult, ami megállapította, hogy hibázott a mentésirányító. Pintér Sándor belügyminiszter szintén vizsgálatot indított az ügyben.

A színész hétfőn üzent követőinek lányán, Gálvölgyi Dorkán keresztül. Ezt írta: „Köszönöm mindenkinek, aki aggódott értem, köszönöm, hogy hittek a gyógyulásban, köszönöm az orvosok és az ápolószemélyzet emberségét, szakmai tudását, melyet alulfizetni ugyan lehet, de igazán megbecsülni talán soha. Köszönöm az értem mondott imákat, és köszönöm a most meglepően kis mértékű alpári üzeneteket. De ők is mi vagyunk. 55 év színpadon eltöltött idő most bebizonyította számomra, ha ennyi embernek okoztam az életében talán pár percnyi örömöt, nem éltem hiába. És remélem, hamarosan találkozunk!”

Lánya egy fotót is közzétett róla:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!