Vasvillával támadtak a Google Street View autójára Balatonőszödön

2023. május 23. – 21:26

Másolás

Vágólapra másolva

Vasvillával támadt a Google utcaképeket készítő autójára egy balatonőszödi férfi, mert nem tetszett neki, hogy a kocsi a környéket fényképezte – írta a Sonline.hu.

A történteket a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság is megerősítette. Azt közölték, hogy május 22-én 11 óra körül Balatonőszöd belterületén egy férfi sérelmezte, hogy egy utcaképet engedéllyel rögzítő kamerás autó felvételeket készített a környékről.

Az autó vezetőjét félreállította, ingerülten kérdőre vonta, majd a nála lévő vasvillával megrongálta a kamerarendszert, ami működésképtelenné vált.

A Google autó sofőrje ezután értesítette a rendőröket, akik az agresszív férfit rövidesen elfogták és előállították a siófoki rendőrkapitányságra. A nyomozók az 51 éves balatonőszödi férfit rongálás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Március elején írtunk arról, hogy tavasszal újra felbukkannak a magyar utakon a Google Street View autói. Az idei bejárásnak az a fő célja, hogy frissítsék a városokról és az azokat összekötő utakról készített fotókat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!