Megpróbált elmenekülni a rendőrök elől a Soroksári úton, két autónak is nekiütközött

2023. május 19. – 22:35

Másolás

Vágólapra másolva

Hollywoodi filmekbe illő autós üldözést látott egy olvasónk péntek délután a IX. kerületi Soroksári úton. Épp megbilincselték a rendőrök a sofőrt, amikor Csaba arra járt. A Telex megkeresésére a rendőrség részletesebben is megírta, hogy mi történt.

Ellenőrizni akartak egy autóst a Soroksári úton, de a sofőr nem állt meg, hanem nagy sebességgel elhajtott a helyszínről. Miközben a rendőrök üldözték, két autónak is nekiütközött.

Másodjára egy álló autónak ment neki a Soroksári út és Illatos út kereszteződésében, és itt már el tudták fogni a rendőrök a 33 éves sofőrt.

Az autóban ült egy 28 éves nő is, aki a balesetben megsérült, és mentővel kellett kórházba szállítani.

Más nem sérült meg az üldözés során.

A rendőrök a IX. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították a sofőrt, és elszámoltatása folyamatban van. Kiderült, hogy három elfogatóparancs is érvényben volt ellene, mivel a testi sértés, a segítségnyújtás elmulasztása és a kábítószer birtoklása miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetéseit nem kezdte meg.

A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja az eset körülményeit, mert kábítószer fogyasztásának gyanúja is felmerült – tudtuk meg a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!