Még jó, hogy ilyen csúnya az idő, így nem kell a lezárások miatt bosszankodni

2023. május 14. – 09:03

Másolás

Vágólapra másolva

Közlekedési változásokra, korlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpárverseny ötödik, budapesti mezőnye miatt, a lezárások BKK-járatokat is érintenek, írja az MTI a BKK tájékoztatása alapján.

Vasárnap hajnaltól 18 óráig lezárják az Árpád fejedelem útját, valamint a Margit híd alatti területet, majd 8 és 16 óra között korlátozásokra kell készülni az Árpád fejedelem útja-Elvis Presley tér-Margit híd-Jászai Mari tér útvonalon. Lezárások lesznek továbbá az id. Antall József rakpart (pesti alsó rakpart)-Széchenyi tér-Lánchíd-Clark Ádám tér-Lánchíd utca-Apród utca- Attila út-Alagút-Clark Ádám tér-Fő utca-Bem tér-Bem rakpart-Árpád fejedelem útja útvonalon.

A lezárások miatt vasárnap a 2-es, 2B és a 23-as villamosok 7 és 16 óra között – az Eötvös téri útátjáró zárása miatt – két szakaszon, a Jászai Mari tér és Széchenyi István tér, illetve a déli végállomások és a Boráros tér között közlekednek; a kimaradó szakaszon a 15-ös busszal lehet utazni.

A 4-es és a 6-os villamosok 9-től 15 óráig nem állnak meg a Margitszigetnél; a 19-es villamos hajnaltól előreláthatólag 17 óráig két szakaszon, Kelenföld vasútállomás és a Batthyány tér, illetve a Bécsi út/Vörösvári út és a Széll Kálmán tér között jár.

Hajnaltól a 41-es villamos és az N19-es nosztalgia villamos előreláthatólag 17 óráig módosított útvonalon, a Krisztina körúton közlekedik. Több autóbusz útvonala is megváltozik, ezért a BKK a BudapestGO alkalmazás használatát ajánlja az útvonaltervezésre.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!