Videón a M0-son gyalogost gázoló kisbusz utasai

2023. május 11. – 20:07

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Térfigyelő kamerák felvételein az látszik, hogy nem sokkal a baleset után egy buszmegállóban telefonálnak és dohányoznak annak a kisbusznak az utasai, amivel április 30-án elütöttek egy román férfit az M0-son – derül ki az RTL Híradójából.

A felvételeken a kisbusz is látható, aminek a szélvédőjén egy hatalmas lyuk tátong.

A 92 éves román férfit fél tíz előtt nem sokkal egy, az M5 autópálya irányába közlekedő kisbusz gázolt el 6-os kilométerszelvénynél, Törökbálint térségében. A férfi a helyszínen meghalt.

A gázoló kisbusz vezetője egy rövid időre megállt, majd továbbhajtott az ütközéstől egyébként látványosan összetört autóval. Ezt az autót később megtalálták a rendőrök Diósdon. Az elkövetők a baleset után a kisbuszt a településen leparkolták, rendszámát levették, majd egy másik kocsiba ültek, és távoztak a helyszínről.

A Híradóban is elhangzik, hogy a buszmegállóban az utasok dohányoznak, a sofőr akkor már nincsen velük. A kamerák felvételein az is látszik, hogy gyalog indulnak el a 7-es út mentén, majd beszállnak egy másik autóba, amivel Bulgária felé indulnak. A sofőrt a rendőrség továbbra is keresi.

Az RTL Híradója:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!