Hálaadó misével készülnek Orbán Viktor 60. születésnapjára

2023. május 6. – 19:33

Másolás

Vágólapra másolva

Hálaadó szertartással készülnek Orbán Viktor 60. születésnapjára – írja a Gulyáságyú média. A szervezők szándéka szerint a hálaadó misét „hazánkért, népünkért, vezetőinkért” tartják.

A magyar kormányfő május 31-én tölti be a 60. életévét. A szertartást a korábbi évekhez hasonlóan idén is Osztie Zoltán, a budapesti Március 15. téren található Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templom plébánosa celebrálja. A tavalyi születésnapi misén – amelyről a Telex videót készített – a lelkipásztor azt mondta, hogy Orbán Viktor „Isten ajándéka, aki fáklyaként jeleníti meg a világ világosságát”.

Osztie atya 2020-ban beszédet mondott a Mi Hazánk Mozgalom melegellenes rendezvényén is. Ekkor úgy fogalmazott, „a homoszexualitás iszonyú terrorral való képviselete egy stratégia egy lépése”, valamint hogy „a sátánt nem fogadjuk el és nem kötünk vele semmifajta kompromisszumot”.

Meghívó a hálaadó misére – Forrás: Szentmihályi Szabó Ilona, Facebook
Meghívó a hálaadó misére – Forrás: Szentmihályi Szabó Ilona, Facebook

A tavalyi hálaadó miséről a Telex videóval jelentkezett, a szertartáson az is elhangzott, hogy a liberalizmus pontosan ugyanolyan, mint a nácizmus.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!