Hátulról mentek bele Gyurcsány Ferenc autójába a Margit hídon

2023. május 3. – 14:00

frissítve

Hátulról mentek bele Gyurcsány Ferenc autójába a Margit hídon
Fotó: Olvasói fotó / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Balesetet szenvedett Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke szerda délelőtt a Margit hídon. Erről egy olvasónk küldött nekünk fotókat, később pedig a Magyar Nemzet is beszámolt az esetről a hozzánk is beérkezett fotók alapján.

A pártelnök egy szürke Škodával utazott a fotók szerint, amikor hátulról belement egy kék Suzuki Swift. Mindkét autónak le kellett állnia a reggeli forgalomban, és a járdán találkozott egymással a két sofőr.

Fotó: Olvasói fotó / Telex
Fotó: Olvasói fotó / Telex

A Telex megkereste a DK sajtóirodáját az esettel kapcsolatban. Megkérdeztük, mekkora kárt okozott a baleset a pártelnök autóján, ki volt a felelős a balesetért, üzemképes-e Gyurcsány szürke Škodája, és ha igen, azzal utazott-e tovább a helyszínről, valamint hogy mekkora fennakadást okozott a forgalomban a karambol.

Frissítés 14:40: Megkeresésünkre a sajtóiroda elküldte nekünk, mit nyilatkozott Gyurcsány Ferenc az ATV-nek. A pártelnök szerint épp a Parlamentbe tartott, amikor a mögötte lévő Suzuki vezetője nem túl nagy sebességgel belecsúszott a Škoda hátuljába.

„Mind a ketten kiszálltunk, az úr egyből el is ismerte a felelősségét. Mivel mindez a reggeli csúcsban történt, abban maradtunk, hogy telefonszámot cserélünk és később intézzük el a papírmunkát, hogy ne tartsuk fel a forgalmat”

– mondta Gyurcsány, hozzátéve, hogy azóta el is intézték a papírmunkát. „Szerencsére csak ennyi a történet, sem személyi sérülés, sem komolyabb anyagi kár nem történt, csak az autók karosszériái őrzik a koccanás emlékét.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!