Megtalálták a rendőrök az autót, amivel halálra gázolták a 92 éves férfit az M0-son

2023. május 2. – 15:22

Másolás

Vágólapra másolva

Másfél nappal azután, hogy Törökbálint térségében halálra gázoltak az M0-s autóúton egy szabálytalanul közlekedő 92 éves gyalogost, a rendőrség megtalálta azt az autót, amivel elütötték a férfit – a sofőr ugyanis a gázolás után segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. Az RTL Híradó riportja szerint negyven autó is áthajthatott az elgázolt férfi testén.

A Police.hu híre szerint az összetört járművet 2023. május 2-án reggel Diósdon, az Arany János utcában találták meg. Az elmúlt bő egy nap leforgása alatt a rendőrök kiderítették, hogy a sofőrön kívül még ketten utaztak az autóban. A baleset után az összetört kisbuszt a településen leparkolták, rendszámát levették, majd egy másik kocsiba ültek, és távoztak a helyszínről.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A baleset vizsgálatán túl az érdi rendőrök segítségnyújtás elmulasztása miatt is nyomoznak, tovább keresik a sofőrt és két utasát, és kérik, ha valaki a balesetről érdemleges információval rendelkezik, esetleg a helyszínen járt/elhaladt, amikor a szerencsétlenség történt, az jelentkezzen a 112-es segélyhívón.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!