Legalább 40 autó áthajtott azon a férfin, akit az M0-son gázoltak el

2023. május 1. – 21:27

Másolás

Vágólapra másolva

Helyszínelés közben fél kilométer hosszan találtak emberi maradványokat az úttesten, miután vasárnap késő este Törökbálint térségében az M0-son elütöttek egy 92 éves gyalogost – hallható az RTL Híradó riportjában.

A rendőrök szerint egy idős román férfit gázoltak el, aki szabálytalanul tartózkodott az autóúton, amikor elsodorta egy személygépkocsi, melynek sofőrje valószínűleg külföldi állampolgár volt – mondta Szabóné Berki Bianka rendőrségi szóvivő a csatornának.

Az RTL úgy tudja, hogy az Annahegyi pihenőben több turistabusz is megállt, az egyikről szállt le az idős férfi, aki eddig ismeretlen okokból elindult a túloldal felé. Az autópálya közepén húzódó betonig jutott, majd visszafordult, ekkor ütötte el a szürke autót vezető sofőr, aki az adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről, őt cserbenhagyás miatt keresik.

A csatorna szerint az utastársai és a buszsofőrök a sötétben sokáig keresték a férfit, de végül továbbindultak. A Híradó riportere szerint az elgázolt férfin legalább negyven autó áthajtott, de egyik sem állt meg segíteni. A rendőrök keresik őket, akit megtalálnak, kikérdezik.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!