Az egyszülős családoknak is kedvez a budapesti állatkert új belépőivel

2023. május 2. – 17:53

Másolás

Vágólapra másolva

Új kedvezményekkel vásárolhatnak a családosok belépőt a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. Az állatkert honlapjára azt írta, hogy sok helyen a családi belépők nem igazán rugalmasak, sokszor kívül esnek a soktagú mozaikcsaládok vagy azok, ahol egy szülő neveli a gyereket/gyerekeket. A budapesti állatkert új belépőivel az ő életüket is szeretné megkönnyíteni, így május 2-től testre szabható családi jegyeket lehet vásárolni: „Van 1+1-es, 1+2-es, 1+3-as és 1+4-es egyszülős, illetve 2+1-es, 2+2-es, 2+3-as és 2+4-es családi jegy is, sőt, a családi jegy akkor is testre szabható, ha négynél több gyermek van. Ugyanez a testreszabhatóság a bérleteknél is megjelenik” – olvasható az oldalon.

Azt írják, annak érdekében, hogy az egyszülős családok szempontjait is minél inkább figyelembe tudják venni, az állatkert több más szervezet mellett együttműködik az Egyszülős Központtal, illetve az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvánnyal is.

A családi kedvezmények mellett más bérlettípusoknak is csökken az ára, az éves felnőtt bérletért például 25 ezer forint helyett 13500 forintot kell majd fizetni.

Ez mindenképpen jó hír, főleg annak tekintetében, hogy az állatkert nemrégiben arról beszélt, hogy az infláció és az energiaválság miatt ők is kénytelenek lesznek árat emelni, bár akkor még nem lehetett tudni, mikor és mennyivel változnak majd a belépőjegyek árai.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!