Változás a Telexben

2023. április 28. – 08:50

Változás a Telexben
Fotó: Ajpek Orsi / Telex

Másolás

Vágólapra másolva

Munk Veronika tartalomfejlesztési vezető, alapító főszerkesztő a saját kezdeményezésére távozik a Telextől április végén: Veronika a szlovák Denník N médiacéghez igazol, ahol innovációért és új piacokért felelős igazgatóként folytatja.

Munk Veronika a 2020. október 2-án induló Telex első főszerkesztője volt, 2021 januárjában Dull Szabolccsal közösen voltak főszerkesztők, majd 2022-től a lap tartalomfejlesztési vezetőjeként, 2022 végétől pedig a Telex Akadémia szakmai igazgatójaként is dolgozott. Vera tavaly a gyakornokprogram vezetőjeként dolgozott, illetve részt vett a Telex podcastjainak beindításában, Janecskó Katával közösen készítették a Telex bűnügyi podcastját, a Nyomozót.

Veronika tartalomfejlesztési feladatait Kárpáti Márton veszi át, míg a Telex Akadémia szakmai felügyeletét Dull Szabolcs főszerkesztő látja el a továbbiakban.

„Életem legizgalmasabb időszaka volt a telexes 2020 nyarától kezdődően. Büszke vagyok a Telexre, és arra, amit a csapattal elértünk, hogy együtt voltunk erősek, hogy az intenzív kezdeti időszakban, a beindításnál főszerkesztőként vehettem részt abban, ahogy nulláról építkezve összeraktunk egy olyan újságot, amit ma 500-600 ezer ember olvas naponta, és ami az első igazán nagy, kizárólag olvasói támogatásból beindított médiaprojekt, ráadásul mindezt egy meglehetősen nehéz médiatérben, a Covidtól és gazdasági válságoktól sújtott történelmi időpontban. Köszönöm a támogatóknak, hogy ennyien támogatják a Telexet, nélkülük semmi nem lenne. És köszönöm a telexes csapatnak, nagyon sokan nagyon fogtok hiányozni, a legjobbat és a legnagyobb sikereket kívánom!” – búcsúzik a Telextől Veronika.

Köszönjük Verának a Telexnél végzett sok-sok munkát, és további sok sikert kívánunk. Kösz, Vera!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!