Ellepték a rendőrök a belvárost, de elmaradt a várt közlekedési káosz

2023. április 28. – 09:48

Másolás

Vágólapra másolva

Budán, a rakpart környékén teljes nyugalom van, úgy néz ki, az autósok is komolyan vették, hogy kerüljék el a belvárost, mert nincs nagy forgalom jelentette a helyszínen lévő kollégánk. A Műegyetem rakparton, illetve Szent Gellért tér és a Döbröntei tér közötti részen végig ki van húzva rendőrségi szalag, a rendőrök 4-5 fős csoportokban állnak minden sarkon.

Rendőri készültség a Rudas fürdőnél és a Szent Gellért térnél – Fotó: Nagy Bálint / Telex Rendőri készültség a Rudas fürdőnél és a Szent Gellért térnél – Fotó: Nagy Bálint / Telex
Rendőri készültség a Rudas fürdőnél és a Szent Gellért térnél – Fotó: Nagy Bálint / Telex

A Nyugatinál nyugi van, boldog lennék, ha minden hétköznap ilyen forgalom lenne reggel fél tíz körül, írta egy másik munkatársunk.

A Nyugati térnél nyugalom van – Fotó: Vincze Barbara / Telex
A Nyugati térnél nyugalom van – Fotó: Vincze Barbara / Telex

A Móricz Zsigmond körtér és a Széll Kálmán tér között meglepően jól lehet közlekedni autóval. Lehet, hogy sokan megijedtek a lezárásoktól, ezért kevesebb is az autó, úgyhogy különösebb fennakadás nélkül lehet haladni ezen a részen. Egyébként a rendőrség sem jelzett lezárásokat ezen a részen, írta a Telex tudósítója.

A Nyugati tértől az Alkotmany utca felé már rengeteg utca el van zárva az autós forgalom elől, a Bajcsy- Zsilinszky úton körülbelül 100 méterenként kisebb csapatokban rendőrök ácsorognak.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!