Úgy tűnik, Pottyondy Edina mégis felléphet Gyulán

2023. április 18. – 16:33

Másolás

Vágólapra másolva

Senki nem tiltotta ki Pottyondy Edinát Gyuláról, csupán a karbantartási munkálatokat választották a stand-upos műsora helyett – írja a Gyulai Hírlap.

Mint korábban megírtuk, a gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központ lemondta Pottyondy Edina május 3-ra meghirdetett fellépését. Pottyondy szerint a művelődési ház technikai okokra hivatkozva mondta le a programot, de mikor a műsort szervező Dumaszínház arról érdeklődött, hogy mikor máskor tudna fellépni Pottyondy, a művház rendezvényszervője telefonon azt mondta: „ők ezt az előadást soha nem szeretnék fogadni”. A stand-upos szerint ezzel tulajdonképpen kitiltották a műsorát a helyszínről.

Akkor a Telex megkereste a művházat, és bár azt nem kommentálták, hogy politikai okokból mondták-e le a rendezvényt, később írásban azt válaszolták, hogy „mindig is jó kapcsolatot ápoltak a Dumaszínházzal, ezért is nyitottak arra, hogy közösen találjanak akár egy szeptemberi vagy októberi időpontot, amikor be lehet pótolni a most elmaradt produkciót.”

A szervező „Gyulakult” a Gyulai Hírlapnak azt mondta, hogy a speciális eszközök telepítését végző cég május 3-4-i időpontot jelölte meg a kivitelezés időpontjának, és kénytelenek voltak a mesterembereket választani a stand-up komikus helyett. Bár azt nem sejtették, hogy ebből ekkora „médiacsetepaté” lesz. A gyulai művelődési ház szóvivője hozzátette, hogy „már megkezdték az új időpontról szóló egyeztetést a színház menedzsmentjével, a napokban már meg is lehet az új szeptemberi időpont”.

A hírre, miszerint mégis felléphet Gyulán, Pottyondy egy Facebook-posztban reagált, amiben „megköszöni a Békés vármegyei főispán és az Erkel Ferenc Művelődési Központ rugalmasságát, hogy a libsi hiszti ellenére is felléphet a városukban”.

„A munkatársaim sajnos hibáztak. Nem tudták felfogni, hogy a nem léphetek fel az év egyetlen napján sem, az valójában azt jelenti, hogy szeptemberben lesz hely. Ki is rúgtam őket. Vagy hülyék, vagy Soros emberei”

– kommentálta Pottyondy a hírt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!