Lemondta Pottyondy Edina előadását a gyulai művház, a standupos szerint azt kitiltották a helyszínről

2023. április 14. – 15:55

Másolás

Vágólapra másolva

Lemondták Pottyondy Edina május harmadikára meghirdetett fellépését a gyulai Erkel Ferenc Művelődési Központban, pedig már több mint 60 jegyet eladtak rá – tudta meg a Telex. Az előadásra a jegyértékesítő portálokon sem lehet már belépőt venni.

Pottyondy szerint a művelődési ház technikai okokra hivatkozva mondta le a programot. Az azt szervező Dumaszínház kért másik időpontot, de se májusra, se júniusra nem akartak adni. Mikor a Dumaszínház jelezte, hogy bármilyen másik időpont jó lenne, a művház rendezvényszervezője szerintük a telefonban elismerte:

ők ezt az előadást soha nem szeretnék fogadni.

Pottyondy szerint ezzel tulajdonképpen kitiltották az előadását a helyszínről.

Megkérdeztük az érintett rendezvényszervezőt a történtekről. Azt megerősítette, hogy a program „elmarad”, de arra a kérdésre, hogy miért mondták le, nem volt hajlandó válaszolni. Megkérdeztük, hogy politikai okokból mondták-e le a rendezvényt, mire azt mondta: ezt nem kommentálja.

Később, cikkünk élesítése után néhány órával írásban is válaszoltak a feltett kérdésünkre. Levelük szerint a Dumaszínházzal hosszú évek óta jó kapcsolatot ápolnak, számtalan előadásuknak adtak otthont, a Telex megkeresése pedig meglepte őket. Megismételték, hogy a 2023. május 3-i műsort technikai okok miatt mondták le, ugyanakkor, írják,

„kértük egyúttal a színház menedzsmentjét, hogy szeptemberben térjünk vissza együttműködésünk őszi folytatásának egyeztetésére. Nyitottak vagyunk tehát akár egy szeptemberi vagy októberi időpontot találni a most elmaradt produkcióra.”

Pottyondy Edináról legutóbb akkor írtunk, amikor Nacsa Olivér humorista azt mondta róla, hogy a humor nem női műfaj. Pottyondy akkor azt válaszolta, hogy szerinte Nacsa gyáva, amiért a róla szóló kérdésre nem róla állít valamit, hanem általánosságban a nőkről.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!