Nacsa Olivér vasárnapra már elnézést kért, amiért félreérthetően fogalmazott a nőkkel kapcsolatban

2023. április 3. – 07:51

Nacsa Olivér vasárnapra már elnézést kért, amiért félreérthetően fogalmazott a nőkkel kapcsolatban
Nacsa Olivér egy nagy sikerű humoros jelenetben – Forrás: Youtube

Másolás

Vágólapra másolva

Elnézést kért Nacsa Olivér mindenkitől, akit esetleg megbántott, amikor arról beszélt a Karc FM szombati műsorában, hogy a humor nem nőknek való szakma.

Nacsa vasárnap este azt írta Facebook-posztjában, hogy

  • félreérthetően fogalmazott,
  • nem rossz szándék vezérelte,
  • sokak érzékenységét sérthette valamilyen módon,

amikor azt mondta, hogy a humor nem nőknek való szakma, a nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha ezt egy nő szájából hallják, ugyanis eredetileg

csak azt szerette volna mondani, hogy valamiért Magyarországon kevesebb a női előadó ebben a szakmában.

Nacsa szombaton még nem jutott el a megbánásig, akkor Instán arról írt, hogy neki is vannak női barátai, hogy tiszteli, szereti a nagybetűs nőt, azaz a partnerét, illetve szándékosan értették félre, hergelési célzattal:

„A nagybetűs Nő! A szerelmem, a társam, a támaszom, mindennek az értelme! Aki tudja, hogy nálam jobban senki nem tiszteli és szereti a nőket, aki nem ért félre szándékosan, aki nem akarja hergelni az embereket, mert pontosan tudja, hogy mennyire tisztelem, szeretem, felemelem!”

Szombaton azzal zárta sorait, „Több mondanivalóm nincs. És igenis vannak férfi és női szerepek, valamint szakmák. Ja, hogy ez ma nem píszí? Vállalom!” Vasárnapra mégis lett több mondanivalója, és bár vasárnap is azt írta, hogy ezzel lezárta az ügyet, várjuk meg, mit hoznak a következő napok.

Nacsa szombati interjújára többek között reagált Pottyondy Edina magyar youtuber, stand-up komikus, humorista is a Nacsa Olivér: „a humor nem női műfaj” – kemény szavak egy kívülállótól című videójában. Pottyondy védelmébe vette Nacsa Olivért, és bár egyetért a kommentelőkkel, „akik szerint Nacsa humortalan, hímsoviniszta NER-szolga”, de szerinte ebben nincsen semmi újdonság, „azt viszont kevesen tudják róla, hogy gyáva”.

„Igen Olivér, gyáva vagy! A riporter azt kérdezte tőled, hogy mit gondolsz rólam. Nem a nőkről, rólam.

Ha lennének tökeid, akkor azt mondtad volna, hogy nem tetszik, amit csinálok,

vagy tehetségtelennek tartasz, vagy nem vagyok vicces. ”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!