RTL: A nevelőszülők mentek a rendőrségre azzal az autóval, amelyben rátaláltak a nyíregyházi kisfiú holttestére

2023. április 16. – 19:01

Másolás

Vágólapra másolva

A két és fél éves gyerek halálát nevelőszülei jelentették be a Nyíregyházi Rendőrkapitányságon, ők érkeztek a rendőrségre azzal az autóval szombaton, amelynek csomagtartójában a kisfiú holtteste volt, hangzott el az RTL Híradójában, ahol új információk derültek ki.

A kocsiban állítólag az elhunyt kisfiú húga is ott volt, akit az RTL helyszíni információi szerint a mentők megfigyelésre kórházba vittek.

Mint korábban megírtuk, a gyerekek édesanyja egy 17 éves ilki lány, aki egy éve egy nyírségi anyaotthonban van legkisebb gyermekével. Másik két gyermekét kiemelték a családból, az RTL szerint a gyerekeket először egyházi otthonba helyezték el, majd idén januárban kerültek a nyíregyházi nevelőszülőkhöz.

Arról is beszámoltak, hogy a Nyíregyházi Egyházmegye közleményt adott ki, miszerint egy rendkívüli bizottságot hoztak létre a nevelőszülői hálózatban történt tragikus haláleset miatt. A bizottság célja, hogy segítse a rendőrök munkáját, valamint az érintetteket a gyászfeldolgozásban.

Továbbra sem tudni, mikor és hogyan vesztette életét a két és fél éves kisfiú. A rendőrök bűncselekményre gyanakszanak, egyelőre azonban nem tudni, hogy gyanúsítanak-e bárkit a kisfiú halála miatt.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!