RTL: Egy 17 éves lány az anyja annak a kétéves gyermeknek, akinek holttestét Nyíregyházán találták meg

2023. április 16. – 15:30

Másolás

Vágólapra másolva

Mint korábban megírtuk, a rendőrségre április 15-én 5 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy kétéves gyermek meghalt. Ekkor annyit lehetett tudni az MTI információi alapján, hogy egy autó csomagtartójában találtak egy halott gyereket Nyíregyházán, ezt írta ekkor több hazai lap is.

Az RTL Klub friss értesülései alapján egy nő és egy férfi állt meg kora reggel egy autóval a Nyíregyházi Rendőrkapitányság előtt, ahol szóltak, hogy egy halott gyermek fekszik a csomagtartóban. Kiderült utána az is, hogy egy sérült csecsemő is van a járműben.

A lap úgy tudja, a gyerekek édesanyja egy 17 éves, ilki lány, aki egy éve egy nyírségi anyaotthonban van legkisebb gyermekével. Másik két gyermekét kiemelték a családból, őket találták most meg a rendőrkapitányság előtt.

19.00 Frissítés: Az RTL információ szerintgyermek holttestét a nevelőszülők kocsijának csomagtartójában találtak meg. Továbbra sem tudni mikor és hogyan vesztette életét a két és fél éves kisfiú, a rendőrök bűncselekményre gyanakszanak. Az új információkról bővebben itt olvashat.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!