Huszonegy éves debreceni lakost gyanúsítanak a csornai gyilkossággal

2023. április 3. – 11:33

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés: Hétfő délután elfogták a gyanúsított férfit egy miskolci kutyafuttatóban.

Vasárnap délután egy csornai lakótelepi lakásban holtan találtak egy 39 éves férfit. Mint a Telex is megírta, már az első nyomok arra utaltak, hogy gyilkosság történhetett.

A Police.hu hétfőn közölte: a megyei rendőr-főkapitányság emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. Mostanra már gyanúsítottja is van az ügynek, ellene a rendőrség elfogatóparancsot adott ki.

„A nyomozás során eddig beszerzett adatok alapján a bűncselekmény elkövetésével V. D. M. 21 éves debreceni lakos gyanúsítható. A férfi tartózkodási címéről ismeretlen helyre távozott, őt a rendőrség keresi” – olvasható a rendőrség közleményében.

A nyomozás, vagyis V. elfogásának sikere érdekében kérik, hogy aki ismeri a tartózkodási helyét, vagy róla bármilyen érdemleges információja van, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságon személyesen vagy 06-96-417-329-es telefonszámon jelentkezzenek. De névtelenül bejelentést tehetnek az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es számon vagy a 112-es központi segélyhívón is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!