Nacsa Olivér arról posztolt, hogy szerinte igenis vannak férfi és női szakmák

2023. április 2. – 13:59

Másolás

Vágólapra másolva

Nacsa Olivér arról beszélt a Karc FM szombati műsorában, hogy a humor nem nőknek való szakma, a nézők kevésbé adnak egy-egy humoros mondatnak, gondolatnak nyomatékot, ha ezt egy nő szájából hallják. Nacsa kijelentésein sokan felháborodtak, vélhetően erre reagált Instragam-oldalán a kormánnyal vállaltan szimpatizáló, magát jobboldalinak valló humorista. Párjáról posztolt egy fotót, amihez azt írta:

„A nagybetűs Nő! A szerelmem, a társam, a támaszom, mindennek az értelme! Aki tudja, hogy nálam jobban senki nem tiszteli és szereti a nőket, aki nem ért félre szándékosan, aki nem akarja hergelni az embereket, mert pontosan tudja, hogy mennyire tisztelem, szeretem, felemelem. Akivel békében és a legnagyobb boldogságban élünk! Mert mindenki ilyen nőről álmodik. Több mondanivalóm nincs. És igenis vannak férfi és női szerepek, valamint szakmák. Ja, hogy ez ma nem píszí? Vállalom!”

Nacsa Olivér posztja – Fotó: Nacsa Olivér Instagram-oldala
Nacsa Olivér posztja – Fotó: Nacsa Olivér Instagram-oldala

Nacsa azt is elmondta a rádióműsorban, hogy nem foglalkozik azzal, hogy milyen „címkéket kap”, mert „van még hova fejlődni Magyarországon” a politikai kultúrában. Úgy fogalmazott, hogy ha egy előadóművész állásfoglalást tesz a politikában, „rögtönítélő bíróság” elé veti őket a „baloldal”. Szerinte a rendszerváltás előtt volt propaganda, „most legalább egyenlő az arány” a baloldali és a jobboldali média között. Azért vállalta nyíltan, hogy jobboldali, mert „lett egy közlési vágya, miután a másik oldalon tök természetes volt, hogy előadóművészek állnak ki” politikai témákban.

A Telexikon korábbi részében azt jártuk körbe, hogy miben térnek el nők és férfiak esélyei életük során, és ez hogyan okoz hátrányokat végül mindkét nemnek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!