Csaknem négymilliárd forintot lehet nyerni az ötös lottón

2023. március 30. – 08:35

Másolás

Vágólapra másolva

Az ötös lottón már huszonkét hete nem született telitalálat, így a szombati sorsoláson már 3,823 milliárd forint jackpot várja a játékosokat, idézte az MTI a Szerencsejáték Zrt.-t.

A főnyeremény összege legfeljebb ötvenkét húzáson keresztül halmozódhat, a játék történetében eddig harminckilenc hét volt a leghosszabb telitalálat nélküli időszak.

A tavalyi átlagos héthez viszonyítva 13 százalékkal nőtt a forgalom a játékon, hetente pedig mintegy 1,3 millió szelvény tulajdonosa várja, hogy nyerjen.

A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, amelyre átutalják a nyereményt, ha kilencven napon belül jelentkezik az úgynevezett nagynyertesvonalon.

Aki lottózik vagy valamilyen szerencsejátékot játszik, többnyire az a legnagyobb vágya, hogy megnyerje azt a bizonyos, az átlag ember agyának olykor felfoghatatlan nagyságrendű összeget. Azonban sok lottónyertes története azt bizonyítja, hogy nagyon könnyen válhat keresztté az álomösszeg elnyerése.

Andraschek Anikó és László 636 millió forintot nyert a lottón 2013-ban, mostanra kifogytak a pénzből, történetüket ebben a cikkben mutattuk be>>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!