Eltűnt egy ötéves kisfiú Tolna városból, a TEK is csatlakozott a kereséséhez

2023. március 28. – 08:47

Másolás

Vágólapra másolva

Frissítés: Kedd délután megtalálták a gyereket.

Hétfő délután eltűnt egy ötéves kisfiú Tolna város Mözs nevű városrészéből – írja a Police.hu.

A kisfiú a tolna-mözsi Temető utcai otthonából tűnt el hétfő délután öt óra körül. A fiú „barna hajú, vékony testalkatú, betegsége miatt nem tud beszélni, kezeivel mutogat”. A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook-oldalán azt írja, „az emberekkel nem nagyon kommunikál, visszahúzódó”. Távozásakor kék-piros, fehér csíkos nadrág és szürke pulóver volt rajta.

A teol.hu kérdésére a rendőrség elmondta, „a kisfiú úgy tudott kijutni az ingatlan területéről, hogy a viharos szél következtében kinyílt a kertkapu”.

A kisfiút jelenleg is nagy erőkkel keresik, a felkutatásában több százan vesznek részt. Az ország számos pontjáról érkeztek kutatómentők és önkéntesek, akik segítik a rendőrök és a polgárőrök munkáját – írja a rendőrség.

A tolnai és szekszárdi rendőrökön és a polgárőrökön kívül a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület keresőkutyás egysége, valamint civilek, főként ismerősök is csatlakoztak a kisfiú felkutatásához – írja a teol.hu. A lap információ szerint a keresőkutya a háztól elindult egy nyomon, de nem járt eredménnyel. A kutyás keresést a viharos szél is nehezíti.

Az MTI azt írja, a kereséshez a Terrorelhárítási Központ (TEK) is csatlakozott.

A lap nem megerősített információi szerint a kisfiúról több biztonsági kamera is készített felvételt a lakhelyétől nem messze.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a fiú jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674/501-106-os számot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!