Jobban van Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, aki az ATV élő adásában lett rosszul

2023. március 23. – 13:11

Másolás

Vágólapra másolva

Jobban van Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, aki szerdán késő este lett rosszul az ATV élő adásában. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem oktatója a Blikknek azt korábban azt mondta, a Honvédkórházban van. „Nagyon köszönöm az érdeklődést, fogalmam sincs, mi történhetett velem. Azt éreztem, hogy szédülök, forog velem a világ. Aztán eldőltem, mint egy zsák. Még folyik a vizsgálat, tegnap este óta itt vagyok a Honvédkórházban. Hálás vagyok a csatornának, gyorsan cselekedtek. Nem történt még hasonló sem velem korábban, úgy néz ki, valahol el kell kezdeni” – viccelődött a lapnak szakértő.

Bodacz Balázs vezette a MaiTéma című műsort, amiben a szakértő rosszul lett, ő a Naphire.hu-nak azt mondta, az eset után nehezen tudott elaludni, nem érdekelte a műsor, csak az, hogy a szakértő testi épsége minél inkább biztosítható legyen.

„Voltak kollégák, akik székpárnákat hoztak a feje alá, én egy olyan asztalt, aminek a magassága nagyjából megfelelő, és arra felraktuk a lábait. A pulzusát megmértük, szapora volt, de gyenge. Arra következtettünk, alacsony a vérnyomása. A szívverése, légzése és pulzusa rendben volt, erre figyeltünk először. Kioldottam a nyakkendőjét, az ing- és nadrággombját, hogy ne legyen sehol elszorulva, egy-két perc múlva pedig szerencsére magához is tért” – mondta a műsorvezető.

A műsorban Tompos Márton momentumos országgyűlési képviselő volt Kis-Benedek József egyik beszélgetőtársa, ő a Telexnek szerdán késő este a helyszínről azt mondta, Kis-Benedeket ellátták a mentők, és már jól van, szerencsére nem ütötte meg magát az ájuláskor.

Az esetről videó is készült, amin Kis-Benedek ájulása nem látható, de az igen, hogy a műsorvezető, Bodacz Balázs gyorsan elhagyja a pódiumát a vendégek irányába, az adás pedig azonnal reklámblokkra vált:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!