Megszöktette a szerelmét, baseballütővel verte és halállal fenyegette a lány apja a 23 éves nógrádi fiatalt

2023. március 17. – 09:29

Másolás

Vágólapra másolva

Egy 23 éves fiatal hétfő este megpróbálta megszöktetni 17 éves bátonyterenyei szerelmét a lány szüleinek otthonbából. A romantikusnak tűnő gesztusnak nagyon csúnya vége lett – derül ki a rendőrség közleményéből. A családi háztól a fiatalok taxival menekültek, de üldözőbe vette, majd Salgótarján határában utol is érte őket a lány apja és testvére.

A párt ekkor erőszakkal a saját autójukba ültették, és visszaindultak velük Bátonyterenyére. „A visszafelé vezető út során már megkezdődött a fiatal férfi bántalmazása, ugyanis a 44 éves elkövető a sértettet több alkalommal arcon ütötte, illetve megfenyegette, hogy most már nem engedi haza és meg fog halni” – olvasható a Police.hu-n.

Miután hazaértek a bátonyterenyei házhoz, folytatták a fiú bántalmazását és fenyegetését. „Ennek nyomatékosítása érdekében egy kést és egy fegyvernek látszó tárgyat helyeztek el mellette”. Emellett a rendőrség jelenlegi adatai szerint az idősebb féri egy baseballütőt vett magához, „amellyel testszerte több alkalommal megütötte lánya párját”. A veréstől a fiú 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség azt is közölte: a két támadót a Terrorelhárítási Központ munkatársai Bátonyterenyén elfogták (az elfogásról készült, a rendőrség szerint korhatáros besorolású videó nem beágyazható, a YouTube-on itt nézhető meg). A nyomozók személyi szabadság megsértése és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt őket kihallgatták, őrizetbe vették és az ügyészségen előterjesztést tettek a 44 éves férfi letartóztatásának indítványozására – közölte a rendőrség.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!