Videó: több autós is megfordult, és elindult forgalommal szemben a mentősávon az M1-esen a tömegbaleset után

2023. március 13. – 11:29

Másolás

Vágólapra másolva

Olvasónkat teljesen megdöbbentette az a hozzáállás, ami néhány, az M1-es tömegbaleset után dugóba szorult társától tapasztalt: voltak többen is, akik nemes egyszerűséggel visszafordultak, és a mentőknek hagyott üres sávon indultak el visszafelé. Az esetről videó is készült.

Gábor szombat délután sokakkal együtt bent ragadt a várakozó kocsioszlopban a zsámbéki Orlen-benzinkútnál a Győr felé vezető oldalon, úton Ausztriába, és hajmeresztő dolgokat tapasztalt.

Mint írta, már zajlott a mentés, sorra érkeztek a rendőrök, mentők, amikor jó néhány autós (nemcsak magyar, hanem osztrák, német, szlovák és egyéb rendszámú autó), megunva a másfél órás várakozást, nemes egyszerűséggel visszafordult és a mentősávon visszafelé elindult. Erről videót is készített:

„Kizártnak tartom, hogy ezt abban az időpontban bárki is hivatalosan engedélyezte volna nekik. Ez még bőven az előtt történt, hogy a rendőrség a kocsisor végéről szép lassan visszafejtve hivatalosan megfordította az autókat és legközelebbi felhajtónál leterelte a forgalmat az 1-es főút felé”

– írta olvasónk.

Hozzátette: egészen döbbenetes volt látni az esetet. Mindez még akkor történt, amikor még nem érkeztek meg az első autómentők és még közben is érkezett pár rendőrautó. Bele sem érdemes gondolni abba, hogy ha ezen felelőtlen autósok miatt történik akár csak egy koccanás a mentősávban, mondta.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!