Fának ütközött egy helyi busz Szegeden, 11-en megsérültek, egy ember életveszélyesen

2023. március 6. – 18:11

Másolás

Vágólapra másolva

Fának csapódott egy ütközés következményeként egy busz Szeged Alsóváros városrészében, a Bem utca és Dobó utca kereszteződésében a rendőrség közleménye szerint. Azt írták, hogy a baleset hétfőn délután 14 óra 40 perc körül történt, amikor egy személygépkocsi a Dobó utcából kikanyarodva nem adott elsőbbséget az éppen odaérkező 20-as vonali autóbusznak, és összeütköztek.

Az Országos Mentőszolgálat a Szeged365-tel azt közölte, a buszon többen megsérültek.

Egy fő életveszélyesen, hárman súlyosan, heten könnyebben sérültek.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben. Az esetről a katasztrófavédelem is beszámolt, azt írták, a busz vezetője beszorult a járműbe, őt a műszaki mentést végző szegedi hivatásos tűzoltók szabadították ki.

Fotó: Bálint András / Szegeder Fotó: Bálint András / Szegeder
Fotó: Bálint András / Szegeder

Az Országos Mentőszolgálat közlése szerint a balesethez hét mentőegység vonult a helyszínre.

A szerző a Szegeder újságírója. A cikk a Szegeder és a Telex együttműködésének keretében jelenik meg a Telexen is.

A Telex fontosnak tartja, hogy az egész ország területéről szállíthasson az olvasóinak sztorikat, ezért közlünk gyakran vidéki riportokat. Mivel minden térséget nem tudunk lefedni budapesti szerkesztőségünkkel, keressük az együttműködést vidéki újságírókkal, és fokozatosan országos tudósítói hálózatot szeretnénk kiépíteni. Ez a cikk is egy ilyen együttműködés keretein belül készült.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!