Boxeres verekedés volt egy nyíregyházi diszkónál, őrizetbe vettek két biztonsági őrt

2023. március 5. – 13:52

Másolás

Vágólapra másolva

Durva verekedés volt szombat este Nyíregyházán egy szórakozóhely előtt, a YouTube-on videó is van az esetről.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság az RTL megkeresésére azt közölte, hogy csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság és testi sértés miatt nyomoznak. Egy 19 és egy 21 éves újfehértói férfi, valamint egyikük apja szeretett volna bemenni a szórakozóhelyre, de nem engedték be őket. A veszekedés tettlegességig fajult, előkerült egy boxer is, de még nem tudni, hogy kié. Az RTL információi szerint az egyik fiatalnál kábítószerfogyasztás gyanúja is felmerült.

A Blikk azt írta a rendőrség nekik küldött válasza alapján, hogy a négy gyanúsított közülük kettőt, a biztonsági szolgálat munkatársait őrizetbe is vették.

A mentők súlyos sérülésekkel vittek kórházba a verekedés résztvevői közül néhányat. Az egyik kórházba szállított férfi a fején, mellkasán és lábán sérült meg, a másikuk könnyebben a fején, illetve a bordáján, harmadikuk pedig a szemén.

Az RTL információi szerint a szórakozóhelyen nem ez az első ilyen incidens, az egyik biztonsági őr ellen jelenleg is zajlik hasonló ügyben eljárás. A biztonsági őröket hibáztatók március 10-re demonstrációt szerveznek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!