Életveszélyesen megszúrtak egy férfit a budapesti Erzsébet téren, a tettest keresik

2023. február 19. – 13:25

Másolás

Vágólapra másolva

Összeszólalkozott két társaság, és megszúrtak egy férfit vasárnap hajnalban a budapesti Erzsébet téren, a sértettet életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, írta a rendőrség a Telex megkeresésére.

Közleményük szerint az elkövető egyelőre nincs meg, a rendőrség „hajtóvadászatot indított a felkutatására”, és ismeretlen tettes ellen indított eljárást emberölési kísérlet miatt.

Két éve májusban is volt egy késelés a Belvárosban, akkor a Deák téren egy tömegverekedésben megöltek egy 16 és egy 20 éves fiút a Deák téren. A vád szerint a minősített emberölés vádlottja, Cs. Krisztián aznap a születésnapját ünnepelte a társaságában lévő testvérpárral, akikkel különböző Deák téri szórakozóhelyeken ivott. Hajnal három körül arra lettek figyelmesek, hogy a József Attila utca és a Hercegprímás utca kereszteződésénél egy öttagú, számukra ismeretlen társaság hangoskodik és lökdösődik. Cs. Krisztián ettől „teljesen beindult”; azzal a felkiáltással, hogy „mindjárt beugrok bokszolni”, elővett egy kést, és beszaladt a társaság tagjai közé.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!