Tömegverekedés tört ki a Fradi–Újpest-rangadó előtt

2023. február 5. – 23:02

Másolás

Vágólapra másolva

Tömegverekedés tört ki az újpesti és ferencvárosi szurkolók egy része között a vasárnapi rangadó előtt, írta meg a Blikk.

A népligeti multifunkcionális csarnoknál, az MVM Dome-nál csaptak össze bő órával a meccs kezdése előtt. A helyszínen nagy erőkkel jelen lévő rendőrök viszonylag hamar megakadályozták, hogy még tovább fajuljanak a dolgok. Több videó is kering a verekedésről:

A Telex megkereste a rendőrséget a történtekkel kapcsolatban. Levelünkre azt írták: „A Ferencváros – Újpest FC labdarúgó mérkőzés megkezdése előtt nagy létszámú szurkolói csoport verekedett össze. Az esettel összefüggésben 13 személyt garázdaság elkövetésének megalapozott gyanúja miatt állítottak elő a Készenléti Rendőrség munkatársai. A labdarúgó mérkőzéssel összefüggésben egy személyt pirotechnikai eszköz birtoklása miatt feljelentettek a rendőrök. Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága indított eljárást csoportos garázdaság bűntett miatt, amivel összefüggésben az előállított személyeket gyanúsítottként hallgatták ki, közülük egy főt őrizetbe vettek.”

Az MTI híre szerint a meccset a Fradi nyerte, a címvédő és egyben listavezető 3-1-re győzte le az utolsó 15 percben emberhátrányban futballozó Újpestet.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!