Pétervására polgármestere Hadházy megfenyegetéséről: Arra gondoltam, hogy fogunk még találkozni a bíróságon

2023. január 31. – 10:23

Másolás

Vágólapra másolva

„Arra gondoltam, hogy fogunk még találkozni valószínűleg a bíróságon, mert ezt én nem hagyhatom ennyiben” – mondta Eged István, Pétervására fideszes polgármestere az RTL Híradónak arról az üzenetről, amiben azt írta Hadházy Ákos független képviselőnek, hogy „Könyörögni fogsz”.

Ahogy arról a Telexen is írtunk, Pétervására polgármestere azután küldött fenyegető hangvételű üzenetet Hadházynak, hogy a független képviselő posztolt arról, hogy Eged István éppen a fiát tartotta legalkalmasabbnak a városi tulajdonú hulladékszállító cég vezetésére, de bemutatta az 50 millió forint uniós támogatásból épített falusi vendégházat is. Utólag Eged egy videóban reagált, amiben rágalmaknak nevezete Hadházy állításait.

Biztos legyél benne, hogy találkozunk még. A család az mindenhol tabu, csak nálad nem. Könyörögni fogsz

– írta Hadházy állítása szerint Eged. A könyörgésről Eged István azt mondta az RTL-nek, hogy úgy értette: bocsánatot fog kérni tőle Hadházy.

„Én az erőszak minden formáját elutasítom, ugyanakkor az erőszakkal való fenyegetés minket ért” – mondta. Eged szerint Hadházy videója miatt ő és a családja több ezer fenyegető üzenetet, telefont, levelet kapott, amiket most ügyvédekkel nézetnek meg.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!