„Könyörögni fogsz” – üzenetben fenyegette Hadházy Ákost Pétervására polgármestere

2023. január 30. – 11:19

Másolás

Vágólapra másolva

„Könyörögni fogsz” – írta Facebookon-üzenetben Pétervására polgármestere, Eged István Hadházy Ákosnak, aki az elmúlt hetekben helyi ügyekkel foglalkozott.

„Biztos legyél benne, hogy találkozunk még. A család az mindenhol tabu, csak nálad nem. Könyörögni fogsz.”

– írta Hadházy állítása szerint Eged, már amennyiben senki nem csinált Pétervására polgármesterének egy hamis profilt. A független országgyűlési képviselő a napokban több a polgármesterrel kapcsolatos ügyet is bemutatott Facebookon.

Posztolt arról, hogy a polgármester éppen a fiát tartotta legalkalmasabbnak a városi tulajdonú hulladékszállító cég vezetésére, de bemutatta az 50 millió forint uniós támogatásból épített falusi vendégházat is – ebben a videóban Eged István is megjelent, aki Hadházy kérdéseire kitérő válaszokat adott. A polgármester azt tanácsolta, hogy kérdéseit írásban küldje el neki. Utólag Eged egy videóban reagált, amiben rágalmaknak nevezete Hadházy állításait.

Vélhetően ezeket elégelte meg a polgármester, aki a fentebb látott stílusban üzent Hadházynak. Válaszul a képviselő azt írta, hogy nem fél Egedtől, és nem érti mivel bántotta meg a polgármester családját. „Természetesen nem félek tőle, akkor sem, ha komolyan gondolja akár a fizikai retorziót is! Inkább meg fogok nézni néhány városi projektet is, vajon azt is ennyire a jó gazda gondosságával intézte?” – írta.

Az indulatos üzenet miatt megkerestük Pétervására polgármesterét is. Arra voltunk kíváncsiak, hogy valóban ő írta-e az üzenetet, és ha igen, akkor mi okból, mi volt vele a célja. Amint választ kapunk Eged Istvántól frissítjük a cikket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!