3,5 millióért megvette barátja nőjét, de összevesztek az áron, halálos verekedés lett a vége

2023. január 30. – 11:52

Másolás

Vágólapra másolva

Bíróság elé áll az a férfi, aki a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség közleménye szerint megölte barátját, akitől nem sokkal korábban 3,5 millióért megvette annak barátnőjét.

A főügyészség szerint a vádlott a sértett tanyáján segített a gazdálkodásban, közben azonban érzelmi kapcsolat alakult ki közte és a sértett élettársa között. A két férfi végül egyezséget kötött: a sértett 3,5 millió forintért hajlandó elengedni volt élettársát, akivel közös gyerekük is volt.

A vádlott állítólag ki is fizette a pénzt 2021 áprilisában. A sértett és „eladott” élettársa nem sokkal később összevesztek, a nő ekkor gyerekével együtt elhagyta a tanyát, ahová az ő kérésére megérkezett a vádlott. A sértett közölte vele, hogy csak akkor adja át végleg a nőt, ha még egymilliót kap érte. A két férfi dulakodni kezdett, végül a vádlott egy helyszínen talált vascsővel agyonütötte a sértettet.

A holttest nincsen meg

A vád szerint holttestet és a vascsövet autóval ismeretlen helyre elszállította, az áldozat ruháit elégette, majd megbeszélte „megvásárolt” barátnőjével, hogyan vezetik félre a rendőrséget. Az áldozat telefonjáról a vádlott üzenetet küldött a nőnek, amely szerint őt elkapták haragosai, de ne szóljon a rendőröknek. Ezután két hét elteltével a vádlottal egyeztetve a nő bement a rendőrségre és bejelentést tett valótlanul, hogy az élettársa horgászni ment, majd ismeretlen helyre távozott, amit a körözési eljárásban tanúként többször is megismételt.

A férfi ellen így halált okozó testi sértés, a nő bűnpártolás miatt emelt vádat az ügyészség.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!