Debrecen polgármestere szerint az akkumulátorügy egy nagy politikai cirkusz részévé vált

2023. január 22. – 20:37

Másolás

Vágólapra másolva

A város polgárainak véleményét nem tükrözték a botrányos közmeghallgatásokon történtek – mondta Papp László az ATV Híradójának. Debrecen fideszes polgármestere bízik abban, hogy a város polgárainak véleménye sokkal konszolidáltabb és kiegyensúlyozottabb a városban zajló folyamatokról, mint ami a közmeghallgatásokon zajlott, különösen január 20-án.

A második közmeghallgatásról stábunk is részletesen tudósított. Az esemény tettlegességig fajult, és a főispánt is hazaárulózták.

Papp szerint az akkumulátorügy Magyarországon „egy nagy politikai cirkusz részévé vált”, politikai szereplők szállták meg, és olyan témává tették, amelyről nagyon nehezen lehet értelmesen vitatkozni. A politikus szerint le fognak ülni tárgyalni azokkal, akikkel a beruházással szemben aggodalom van, nyitottak a problémákra, és igyekeznek majd mindenre megoldást találni.

Papp László, Debrecen fideszes polgármestere a január 9-i közmeghallgatás után kérdésre válaszolva lényegében arról beszélt a Klubrádió műsorában, hogy akkor is megépülhet az akkumulátorgyár, ha ezt nem akarják az emberek, mert ez a város jövőbeni érdeke. Ebben a beszélgetésben azt is kijelentette, hogy népszavazást nem akar a kérdésről, de közvélemény-kutatás formájában megkérdezné az emberek véleményét.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!