Épp a rendőrökhöz ment ki az óbudai nő, amikor élettársa bezárkózott a gyerekükkel a lakásba

2023. január 19. – 10:18

Másolás

Vágólapra másolva

Kapcsolati erőszakkal, könnyű testi sértéssel és kiskorú veszélyeztetésével gyanúsítják azt a férfit, aki élettársa elmondása szerint kedden éjjel megverte őt a gyerekük szeme láttára, majd bezárkózott közös kisfiukkal a lakásba.

A rendőrség tájékoztatása szerint azután mentek ki a III. kerületi lakáshoz, hogy bejelentést kaptak arról: az egyik lakó segítségért kiált. A helyszínre a rendőrkapitányság járőrei és a bevetési osztály nyomozói is kimentek. A lakásból ekkor ment ki a férfi élettársa, aki beszámolt arról, hogy mi történt vele, és segítségüket kérte – közben azonban a férfi bezárkózott a gyerekkel a lakásba.

A rendőrök a helyszíni körülmények és az információk alapján aztán a Terrorelhárítási Központot is kihívták. A férfit szerdán hajnalban, 1 óra 25 perckor fogták el a lakásban, majd átadták a rendőröknek, akik előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A kisfiú fizikai sérülést nem szenvedett.

A férfit a nyomozók kihallgatták gyanúsítottként, ám ő a terhére rótt bűncselekmények elkövetését tagadta. A rendőrök őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatását.

A hvg.hu szerdán azt írta, hogy a férfi megszúrta az élettársát, ám utóbb a rendőrség ezt cáfolta. Azt nem tudni, hogy fenyegetőzött-e ezzel, de a Terrorelhárítási Központ videóján látható egy bárd, amin viszonylag hosszan időz a kamera.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!