A TEK fogott el egy férfit Óbudán, aki bezárkózott egy kiskorú gyerekkel

2023. január 18. – 15:36

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfő késő este a rendőrség a Terrorelhárítási Központ munkatársainak segítségével fogott el egy férfit Óbudán, aki bezárkózott egy lakásba egy Szentendrei úti házban – írja a hvg.

A hvg információi szerint a férfi bódult állapotban kezdett agresszívan viselkedni a lakásban, először megszúrta az élettársát, majd bezárkózott az ingatlanba egy kiskorú gyerekkel.

Frissítés:

A lap értesülésével kapcsolatban kerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányságot, akik cikkünk megjelenése után cáfolták, hogy késelés történt volna. A címet ennek megfelelően módosítottuk.

Korábban írtuk:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a lap megkeresésére közölte, hogy hétfőn 23 óra 47 perckor érkezett hozzájuk bejelentés arról, hogy a Szentendrei úti házban az egyik lakó segítségért kiáltott. A helyszínre a kerületi rendőrkapitányság járőrei, valamint a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói is kimentek, és azonnal megkezdték a szükséges intézkedéseket. „Tekintettel arra, hogy a férfi a lakásban elzárkózott, indokolttá vált a Terrorelhárítási Központ kirendelése is. A férfit a TEK munkatársai elfogták, majd átadták a rendőröknek” – írták.

A férfit a kerületi rendőrkapitányságra állították elő, ahol kapcsolati erőszak, kiskorú veszélyeztetése, valamint védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd őrizetbe vették.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!