Befejezi hírigazgatói munkáját a Szeged Televíziónál Balogh Judit

2022. december 22. – 09:03

Másolás

Vágólapra másolva

Hírigazgatói posztjáról távozik 2023. január 15-tel, ám a Téma című háttérműsort a jövőben is vezeti majd a Szeged Televíziónál az egykori ATV-s műsorvezető, Balogh Judit, írja a Szeged.hu. Azért döntött a távozás mellett, mert felkérték egy másik televíziós munkára, és amellé már nem fért bele neki a teljes embert kívánó hírigazgatói munka. Baloghot a hírigazgatói poszton Cservenák Zoltán váltja, aki jelenleg a Szeged.hu szerkesztője, írja róla a Szegeder.

Balogh neve nyáron pörgött nagyot a médiában, miután vármegyézve köszönt el a műsorában. Akkor még csak az átnevezésről szóló javaslatról lehetett tudni, azt még nem szavazták meg.

„Ez nem egy megtervezett esemény volt, hanem gyakorlatilag az történt, hogy a műsorunk előtt pár perccel érkezett a hír a vármegyés javaslatról. Az adásban egyébként is beszélgettem Jámbor Andrással a főispánokról, és mondta, hogy készüljünk fel, hogy nemsokára mi is Csongrád-Csanád vármegye leszünk. Ez adta az ötletet az elköszönéshez” – mondta akkor a Telexnek Balogh Judit.

Balogh Judit dolgozott korában az RTL Híradónál, a Magyar Televízió Híradójánál és az ATV-nél is. A Szeged Televízióhoz 2020-ban érkezett, Kozó Attilát váltotta a poszton, aki a Hódmezővásárhelyi Médiacentrum vezetője lett.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!