Torokelvágással, kibelezéssel fenyegette meg egy tankerületi igazgató családját egy szombathelyi férfi

2022. december 8. – 16:01

Másolás

Vágólapra másolva

Zaklatás miatt indított eljárást a rendőrség egy férfi ellen, aki megfenyegette az egyik tankerületi igazgató családtagjait – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csütörtökön a police.hu oldalon.

„Kicsúszott belőlem” – vallotta az a 24 éves szombathelyi férfi, aki a gyanú szerint megfenyegette az egyik tankerületi igazgató családtagjait.

„Elmegyünk éjszaka a gyerekeidért és el fogjuk vágni a torkukat te mocskos rohadt büdös k…, anyádat is kibelezzük. Légy résen éjszaka”

– olvasta 2022. október 7-én munkahelyén a címére küldött elektronikus levelet az egyik fővárosi tankerületi központ vezetője.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosították az email feladóját, akit 2022. december 7-én gyanúsítottként hallgattak ki. A 24 éves, szombathelyi N. Andor beismerő vallomásában elmondta: nem Magyarországon tanult, Ausztriában járt iskolába – jelenleg egy osztrák cégnél dolgozik –, az igazgatót nem ismeri, de rá akart ijeszteni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást a szabadlábon védekező, cselekményét „nagyon megbánó” N. Andor ellen.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!