Facebook-oldalán búcsúzik a Karinthy gimnázium kirúgott tanáraitól

2022. december 4. – 11:49

Másolás

Vágólapra másolva

A budapesti Karinthy Frigyes Gimnázium a Facebook-oldalán kezdte egyesével bemutatni kirúgott tanárait – vette észre a 444.

A Karinthyból hat tanárt küldött el a héten a Belügyminisztérium azért, mert részt vettek a sztrájkjog híján tiltakozásként űzött polgári engedetlenségben. A történet hátterét részletes cikkben jártuk körül, és videót is forgattunk a kirúgások elleni demonstráción:

A gimnázium vezetése a jelek szerint szeretné megmutatni a közösségi média eszközével, milyen embereket és kollégákat fed a kirúgottak névsora, szombaton elkezdték portrészerűen, egyesével kiposztolni őket.

Horváth Brigitta, 2018 óta a Karinthy Frigyes Gimnázium tanára, teljes állású magyartanárunk, gyermek- és ifjúságvédelemhez is értő szakember:

Nemes Mária, angol-földrajz szakos tanár, azon kevesek egyike az országban, aki földrajzot angol nyelven tud tanítani:

Ősi Judit, 2009 óta a Karinthy tanára, az egyetlen francia szakos tanár az iskolában:

Pfeiffer Norbert, 2011 óta a Karinthy Frigyes Gimnázium tanára, az egyetlen, aki német nyelven tanítja a biológiát:

Rábai János 2015 óta a gimnázium magyar nyelv és irodalom, valamint mozgóképkultúra és médiaismeret tanára. Diákok szavazatai alapján a 2021–2022-es év tanára, osztályfőnök:

Velényi Dóra, pályája kezdete óta, 22 éve a Karinthy Frigyes Gimnázium tanára. Spanyol-német nyelvszakos tanár, két teljes állású spanyoltanárunk egyike volt:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!