20 évvel ezelőtti gyilkosság feltételezett közreműködőit kapták el a rendőrök

2022. december 1. – 16:24

Másolás

Vágólapra másolva

2000. október 1-én egy váratlan haláleset rázta meg Kecskemétet. Egy 24 éves fiatalembert a Silver diszkó biztonsági őrei bántalmaztak, majd kidobták a helyről. Később a férfit elgázolta a vonat, és később belehalt a sérüléseibe. Az akkori vizsgálatok nem találtak bizonyítékot arra, hogy gyilkosság történt volna. Később azonban olyan információk jutottak el a rendőrséghez egy másik ügyön keresztül, amelyből arra lehetett következtetni, hogy mégis emberölés történt.

A férfi holttestét exhumálták, és a vizsgálatok során megállapították, hogy az áldozat koponyáján keletkezett sérüléseket nem kizárólag a vonat okozhatta. Ezután jutottak arra a következtetésre, hogy a fiatal férfi aljas indokból elkövetett emberölés áldozata, és egy 47 éves, illetve 49 éves férfit gyanúsítanak. Egyikük kecskeméti, másikuk nagyvenyimi, és november 29-én fogták el őket a nyomozók.

A rendőrség egyelőre ennyit közölt a bűncselekménnyel kapcsolatban, de további tájékoztatások várhatók, ahogy halad az ügy megoldása.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!