Nyomozás indult a pécsi önkormányzat és egy városi intézmény dolgozói ellen

2022. november 8. – 14:53

Gűth Ervin
Pécsi tudósító

Másolás

Vágólapra másolva

Rövid közleményt adott ki a pécsi önkormányzat, mely szerint önkormányzati, illetve önkormányzati intézményi dolgozók ellen folyik nyomozás.

A Fidesz-közeli Pécs Aktuál úgy tudja: a nyomozás hivatali vesztegetés miatt indult, és a lakásgazdálkodási csoport, valamint a Pécsi Ellátó Központ munkatársait érinti.

A Telex is megkereste a pécsi önkormányzatot. Kérdéseinkre nem kaptunk választ, de nem sokkal később rövid közleményt adtak ki:

A Kaposvári Regionális Nyomozó Ügyészség önkormányzati, illetve önkormányzati intézményi dolgozók ellen folytatott nyomozás ügyében kért adatszolgáltatást a pécsi önkormányzattól a napokban. Az adatszolgáltatást a pécsi önkormányzat határidőre teljesíti. Az ügyben a vonatkozó törvény értelmében a nyomozás lezárásáig a pécsi önkormányzat további információt nem ad ki.

A Telex fontosnak tartja, hogy az egész ország területéről szállíthasson az olvasóinak sztorikat, ezért közlünk gyakran vidéki riportokat. Mivel minden térséget nem tudunk lefedni budapesti szerkesztőségünkkel, keressük az együttműködést vidéki újságírókkal, és fokozatosan országos tudósítói hálózatot szeretnénk kiépíteni. Ez a cikk is egy ilyen együttműködés keretein belül készült.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!