Kid Rock a magyar abortusztörvényről: Hátborzongató és nagyszerű

2022. október 31. – 13:10

Másolás

Vágólapra másolva

Orbán Viktor a nyáron fellépett az Egyesült Államokban egy republikánus gyűlésen, de most nem erről lesz szó, hanem arról, hogy az út során Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai tanácsadója eljutott Nashville-be, és sikerült leszerveznie egy találkozót a 90-es évek népszerű rockerével, az azóta nagy Trump-rajongóvá váló Kid Rockkal.

A találkozóról készült egy közös fotó, és egészen mostanáig úgy tűnt, hogy ennyiben is marad a dolog.

Kid Rock viszont a napokban szerepelt Bill Maher, egy népszerű amerikai politikaitalkshow-vezető új műsorában YouTube-on – írja a 444. Az adásban pedig szóba kerül egy csomó, a republikánusokat alapvetően érdeklő téma, például az abortusz.

Ekkor Rock felidézi, hogy a nyáron járt nála a magyar miniszterelnök stábja. Először azt hiszi, hogy a török miniszterelnök volt, de pár pillanattal később eszébe jut, hogy a magyarról van szó.

„Orbán jobb keze, a fő politikai tanácsadója eljött a házamba Nashville-ben. Találkozni akart velem, meg beszélni valami jobboldali dologról, nagy rajongóm, pont az Államokban volt, bla bla bla. Gyere át ebédre, ez olyan kurva furcsa. Benne vagyok. A miniszerelnök segédje velem akar beszélgetni. Yep” – emlékezett vissza a találkozóra Rock.

Kiderült, hogy a találkozó során Orbán Balázs és Kid Rock beszéltek pár szót a magyar abortuszhelyzetről is. „Mi engedjük az abortuszt, de most hoztunk egy törvényt, hogy az abortusz előtt az anyáknak meg kell hallgatniuk a magzat szívhangját” – idézte Rock Orbán Balázst. „Én meg erre: hátborzongató és nagyszerű” – mondta Rock.

„Nagyon sok gondolat átfutott a fejemen. Mert egyrészt akár kínzás is lehet [meghallgatni a szívhangot], de ugyanakkor egy kibaszott gyerek is lehetne belőle, aki Isten kibaszott Földjén jár” – fejtette ki kicsit bővebben Rock, hogy mire gondolt.

A műsorban utána még egy kicsit poénkodnak az abortuszon. Megállapítják, hogy jó lenne igazából engedni a születés utáni abortuszt is, mert elnézve néhány gyereket, 8-10 éves korig simán indokolt elvetetni a gyerekeket.

A beszélgetésben 56:45-től hallható a magyar vonatkozás.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!