Felborult egy menekülteket szállító terepjáró Csongrád-Csanád megyében, egy ember meghalt

2022. október 26. – 05:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy ember meghalt és többen megsérültek, miután felborult egy menekülteket szállító autó Csongrád-Csanád megyében, Balástya külterületén – írja a police.hu.

A baleset október 26-án 0 óra körül történt az 5422-es úton. Egy magyar honosságú terepjáró sofőrje elvesztette uralmát a járműve felett, letért az útról és felborult. A rendőrök a helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére lezárták az 5422-es út érintett szakaszát.

Összeroncsolódott személyautó Balástya külterületén. A balesetben többen megsérültek, egy ember a helyszínen meghalt – Fotó: Donka Ferenc / MTI
Összeroncsolódott személyautó Balástya külterületén. A balesetben többen megsérültek, egy ember a helyszínen meghalt – Fotó: Donka Ferenc / MTI

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy egy grúz állampolgár ellen eljárás indult embercsempészés minősített esete és halálos tömegszerencsétlenséget eredményező közúti baleset okozása miatt. A grúz sofőr ellen elfogatóparancsot is kiadtak.

Hangai József, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a balesetben egy ember meghalt, egy pedig a mellkasán és a végtagjain súlyos sérüléseket szenvedett. A nagy erőkkel helyszínre érkező mentők kilenc ember könnyebb sérüléseit – zömében zúzódásokat – is ellátták.

(MTI)

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!