Eltűnt Kabai Lóránt költő, a rendőrség keresi

2022. október 23. – 17:39

Másolás

Vágólapra másolva

Eltűnt Kabai Lóránt költő, író, vizuális művész. A police.hu-n közzé tett felhívás szerint a 45 éves férfi 2022. október 22-én VI. kerületi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, és a rendőrség azóta sem találja. A művész 180 centiméter magas, átlagos testalkatú, szakállas.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a férfi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.

Kabai Lóránt körözési fotója – Fotó: police.hu
Kabai Lóránt körözési fotója – Fotó: police.hu

Kabai Lóránt a kilencvenes évek eleje óta publikál verseket, prózákat, kritikákat, fordításokat, vizuális művészként több önálló kiállítása is volt. Írásai többek között a Magyar Narancsban, az Élet és Irodalomban, a Jelenkorban és a Holmiban jelentek meg. Legutóbbi verses kötete 2021-ben jelent.

A hetekben nagy port kavart egy másik eltűnési ügy. Szeptember 28-űn tűnt el egy budapesti szórakozóhelyről Szűcs Tamás, azóta a család magánúton próbálja megtalálni, mivel a rendőrség nem indított nyomozást az ügyben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!