Magánúton próbálja megtalálni családja a ferencvárosi szórakozóhelyről eltűnt férfit

2022. október 3. – 10:58

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szeptember 28., szerda éjszaka egy ferencvárosi szórakozóhelyről ismeretlen helyre távozott egy 32 éves férfi, akit a rendőrök körözési eljárással, a Police.hu szerint nagy erőkkel keresnek, de még azóta sem találtak meg. Szűcs Tamás körülbelül 190 cm magas, sportos testalkatú, haja szőkésbarna, borostás, szemüveget visel. Eltűnésekor fehér pulóver, fekete farmer, sötét sportcipő és piros, eldobható esőkabát lehetett rajta.

Szűcs Tamás – Fotó: Police.hu
Szűcs Tamás – Fotó: Police.hu

A férfit a családja is nagyon keresi: felesége az Indexnek azt mondta, hogy a rendőrség nyomozást még nem indított, mert beszámítható felnőtt eltűntről van szó, és nem merült fel, hogy bűncselekmény történt volna, ezért ők magánjellegű kereséseket indítottak a családdal és a barátokkal. A keresést nehezíti, hogy sem cellaadatokat, sem biztonságikamera-felvételeket nem tudnak kikérni, mert nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

Szűcs-Szabó Lilla a lapnak az mondta, hogy később megtalálta otthon a férje pénztárcáját, benne minden irattal és a bankkártyájával, így, mivel férje telefonja szerda óta elérhetetlen, valószínűleg venni sem tudna semmit.

A magánjellegű keresés során a Mancs a Kézben Mentőkutyás Egyesület segítségét is igénybe vették, de a keresést több tényező is nehezítette: az esőzések miatt kevés volt a nyom, amin a kutyák elindulhatnának, és egyúttal nagyon forgalmas az útvonal, amerre a férfi hazafelé indulhatott a szórakozóhelyről.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!