A pedagógusok követelését kritizáló tanárként mutatták be a Fidesz budaörsi elnökét a Hír TV-ben

2022. október 19. – 16:59

Másolás

Vágólapra másolva

Egyszerű középiskolai tanárként mutatták be a Hír TV kedd esti, Napi aktuális című műsorában Czuczor Gergelyt, a budaörsi Fidesz elnökét, önkormányzati képviselőt – írja a 444.

Czuczor a műsorban kritizálta a tüntető pedagógusok követeléseit, mondván, ennek szerinte nincs itt az ideje. Azt mondta, az „egész magyar társadalmat súlyosan érintik az elhibázott szankciókból eredő különféle problémáink”, ezért szerinte most összefogásra lenne szükség.

A Szent Benedek Technikumban tanító Czuczor is elismerte, hogy szükség van reformokra az oktatás területén, de nem most, amikor ilyen veszélyben meg problémában van az ország. A béremelést ő is jogos követelésnek nevezte, de szerinte egyesek „a jogos követelésnek az élére állva hangulatot keltenek”. „Ez szerintem nem túl szerencsés, mert most nem ennek lenne itt az ideje” – mondta.

A műsorban nem esett szó Czuczor politikai szerepvállalásáráról és arról sem, hogy a havi bruttó 238 600 forintos tanári fizetését tanácsadással egészíti ki. A vagyonnyilatkozata szerint havi bruttó 800 ezer forintért ad PR-tanácsokat az Eurolex Consulting Kft.-nek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!