Külföldieknek szóló podcastet indít Kovács Zoltán

2022. október 8. – 10:59

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szombaton reggel jelentette be Kovács Zoltán, nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár, hogy külföldieknek szóló podcastet indít, The Bold Truth About Hungary (A bátor igazság Magyarországról) címmel. Kovács pénteken már utalt rá, hogy valamivel készülnek.

Az államtitkár a Facebookon közzétett bejelentésben azt írta, hogy meghívott vendégeivel a „hagyományos kormányzati kommunikáció nyújtotta kereteket” átlépve mutatják majd be a magyar álláspontot. A tervek szerint beszélni fognak majd uniós pénzekről, nemzetpolitikáról, de a szomszédban zajló háborúról is.

Az államtitkár egy rövid beharangozó videót is mellékelt a bejelentéshez, ami a podcast címéhez hasonlóan végig angolul van, így ebből, és abból kiindulva, hogy külföldieknek szól majd a műsor, vélhetően nem magyarul, hanem angolul fognak készülni az epizódok. Az első epizódra már nem kell sokáig várni az érdeklődő külföldieknek: jövő héten érkezik is a The Bold Truth About Hungary első része.

Kovács Zoltán pénteken közzétett egy képet, amihez nem írt semmit. A képen – mint kiderült – podcastje logója látható és annyi felirat, hogy „Készülünk”. A „készülünk” az elmúlt hetekben-hónapokban sokat előkerült: a Demokratikus Koalíció politikusai hetekig posztoltak így, míg végül kiderült, hogy árnyékkormányt alakítanak. Kovács Zoltán bejelentésére nem kellett eddig várni, ő egy podcasttel készült.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!