Felesége megölésével és feldarabolásával gyanúsítanak egy dunaújvárosi férfit

2022. október 7. – 16:25

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Brutális bűncselekményről számolt be a rendőrség a Police.hu-n: a Fejér megyei nyomozók birtokába jutott információk szerint egy 62 éves dunaújvárosi férfi valamikor szeptember 17-e és szeptember 21-e közötti időszakban megölte a feleségét, majd a holttestet feldarabolta és elrejtette.

A közlemény szerint az ügy szeptember 21-én indult, amikor egy 52 éves dunaújvárosi nő eltűnése miatt körözési eljárást adott ki a dunaújvárosi rendőrség. Azonban néhány napon belül felmerült a gyanú, hogy az asszony bűncselekmény áldozata lett. A gyilkossággal a férjét gyanúsították, akit 24-én előállítottak, két nappal később letartóztattak.

A nyomozás ezután Fejér, Pest és Veszprém megyei nyomozók és más speciális szakemberek bevonásával folytatódott, többek között a Dunában is keresték a nő holttestét, illetve maradványait. Az adatgyűjtés során emellett a férj által használt kisteherautóban olyan testrészmaradványokat találtak, melyekről megállapították, hogy azok a feleségtől származnak.

A rendőrség közleménye szerint az ügy vizsgálata további szakértők bevonásával folytatódik. A tájékoztatás arra nem terjedt ki, hogy a férj tett-e vallomást, és ha igen, abban mi állt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!