Sportoldalt indít a Blikk és a Glamour kiadója

2022. október 3. – 13:12

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Új sportoldalt indít a Ringier Hungary – jelentette be a kiadó. A Ringier alá tartozik például a Blikk, a Kiskegyed, a Glamour, az Auto Bild és az Ügyes, és most a sportot is felveszik a repertoárba, és elindítják a Sportal.hu-t.

A hír nem a semmiből jött, ugyanis a magyar kiadó anyavállalata, a Ringier már májusban bejelentette, hogy több figyelmet és erőforrást akarnak fordítani a sportra, ami már amúgy is az egyik fontos profiljuk volt. 2021-ben megvették a bolgár Sportal Media Groupot, ami elősegítette, hogy idén augusztusban elindítsák a Ringier Sports Media Groupot, ami alá hét sportos brand tartozik.

Az augusztusi bejelentéskor a Magyar Sportújságírók Szövetsége írta a Facebookon, hogy Sportal.hu lesz majd a magyar weboldal, az NB1.hu pedig megírta, hogy a lap főszerkesztője Kecskés István lesz, aki korábban a Goal.com magyar oldalának volt a vezetője. A szerkesztőség 22 fős, a lapnak 17 szerzője van, és az oldalhoz tartozó Sportal TV-t ketten viszik.

A bejelentés szerint az oldal „a nap 24 órájában video-alapú hírekkel, kommentárokkal, elemzésekkel, interjúkkal, statisztikákkal és élő eredményeket látja el a magyar sportrajongókat”. A bemutatkozó cikket itt olvashatja el.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!