Balatonalmádiban új térfigyelő kamerákat is felszereltek a Fidesz kihelyezett frakcióülése előtt

2022. szeptember 21. – 13:38

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Szerda délután Balatonalmádiban tartja kihelyezett frakcióülését a Fidesz. A településen teljes a készültség, a hotelhez vezető utcákat már a délelőtti órákban lezárták, rendőrök posztolnak a környéken, és tegnap több kamerát is felszereltek – tudta meg a Blikk.

A Fidesz–KDNP kétnapos kihelyezett frakcióülését a Mészáros Lőrinchez köthető Hunguest Hotel BÁL Resortban tartják. A Blikk helyszíni riportja szerint a hotelhez vezető utakat rendőrök lepték és zárták le nem sokkal 12 óra előtt. A Blikk szerint a környező járdákat is lezárták, és több TEK-es kocsi is feltűnt a településen. Az ülés a nyilvánosság teljes kizárásával zajlik, kizárólag az ott lakókat engedik a közelbe, vagy akinek bizonyíthatóan ott van dolga.

Emellett új, 360 fokos szögben is rögzíteni képes térfigyelőket szereltek fel a hotel környékén.

A helyszínen készült képeket a Blikk cikkében lehet megnézni.

A tanácskozás a hagyományoknak megfelelően Orbán Viktor politikai tájékoztatójával indul szerda délután, a frakcióülés központi témája pedig a brüsszeli szankciók és az azok által kiváltott drasztikus energiaárak lesznek. Napirenden szerepelnek majd azok a törvényjavaslatok is, amelyek a helyreállítási alappal és a kohéziós forrásokkal kapcsolatos tárgyalások gyors lezárásához szükségesek.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!