Fidesz: Megmondtuk

2022. szeptember 19. – 15:08

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Fideszt is megérintette, hogy a legnagyobb ellenzéki párt, a Demokratikus Koalíció megnevezte árnyékkormányát. Íme, a kormánypárt nyolcsoros (hárommondatos) közleménye, amiben ötször szerepel annak a miniszterelnöknek a neve, aki 2004. szeptember végétől 2009 áprilisáig irányította az országot.

„Mi rég megmondtuk és most már nem is leplezik: Gyurcsány Ferenc a vezér a baloldalon és Gyurcsány akar visszatérni a hatalomba, méghozzá a saját embereivel akar visszatérni a hatalomba. Az egész baloldali választási kampány egy színjáték volt, akkor is végig Gyurcsány irányított és Gyurcsány akart visszatérni a hatalomba. Gyurcsányék már megmutatták, hogy kormányoznak. Tönkretették az országot, a magyar gazdaságot, a csőd szélére és tömeges munkanélküliségbe juttatták Magyarországot, elszegényítették, sorozatos megszorításokkal, adó- és rezsiemelésekkel sújtották a magyar családokat.”

Az Alapjogokért Központ valamennyivel éberebb volt, és már a Fidesz előtt egy órával kiadta közleményét, amiben Dobrev árnyékkormányát gyurcsányi trükknek nevezték, amellyel Gyurcsány Ferenc és szervezett posztkommunista felvilága a túlélés érdekében vissza akar kapaszkodni a hatalomba.

Úgy folytatták, hogy mindenki tudja, mi következne az újabb gyurcsányi hatalomgyakorlásból: „brutális megszorítások, fékevesztett adóemelések, az eredményes családpolitika lerombolása, a nyugdíjak csökkentése, nyílt politikai hazugságok, hatalmi visszaélések, hajbókolás Brüsszel föderalista, központosító akarata előtt, a titkosszolgálatok felhasználása a belpolitika manipulálásra és a demokratikus jogaink lábbal tiprása.” Dobrev Klára árnyékkormányának emberei a múlt emberei.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!