Novák Előd tűzparanccsal rettentené el az illegális migránsokat

2022. szeptember 17. – 14:58

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Tűzparancsot kellene kapniuk a magyar határt védő rendőröknek és katonáknak, hogy elrettentsék az illegális migránsokat és embercsempészeket, mondta a Mi Hazánk szombati sajtótájékoztatóján a párt alelnöke, Novák Előd. Novák emellett többmilliós „helyszíni bírságot” is szükségesnek tartana, ami lényegében azt jelentené, hogy kobozzák el a migránsoknál és embercsempészeknél talált, esetenként tetemes mennyiségű készpénzt.

Az ellenzéki politikus tarthatatlannak nevezte a jelenlegi helyzetet, azt, hogy csupán „visszataxizzák” Szerbiába a migránsokat, akik aztán újra és újra próbálkoznak, áll az MTI beszámolójában.

Novák Előd azt mondta, honvédjeinknek nemcsak önvédelmi célból, hanem a haza megvédése érdekében is kellene használniuk a fegyvereiket az erőszakos határsértőkkel és embercsempészekkel szemben.

Az intézkedések annál is inkább indokoltak lennének, mert a magyar adófizetőknek sok pénzébe kerül a határvédelem, illetve a jogsértő migránsok és embercsempészek fogva tartása – mondta Novák.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!